<  NIEUWS
Jordex viert 30-jarig bestaan
11 oktober 2017

Jordex bestaat 30 jaar! Managing Director Ruud Maaskant krijgt vaak felicitaties, maar eigenlijk zou hij iedereen willen feliciteren die bij heeft gedragen aan het 30-jarig bestaan.

Ooit begonnen in 1987 met twee man sterk in een klein kantoortje in de schaduw van De Kuip, verhuisde Jordex in 2000 naar Rhoon, onder de rook van Rotterdam. Het huidige pand was oorspronkelijk een woonhuis. Na meerdere verbouwingen en uitbreiding middels een loopbrug naar de naastgelegen loods, is het vandaag de dag een modern kantoor dat plaats biedt aan 70 medewerkers.

Jordex is groot geworden door het exporteren van isolatiematerialen, projectladingen en metalen per zeevracht. Na het aanboren van nieuwe markten is er in 2005 een import afdeling opgericht en in 2011 cross trade. Het is niet gebleven bij transporten per zee. Luchtvracht, intermodaal transport en de lokale afhandeling behoren tot onze dagelijkse boekingen.

“Het grootste succes hebben wij te danken aan onze klanten van het eerste uur, die wij nog steeds mogen ontzorgen. Langdurige relaties zijn uitgegroeid tot ware ambassadeurs.” Aldus Ruud.

Het dertigjarig bestaan is een belangrijke mijlpaal voor Jordex. In de afgelopen 30 jaar hebben we ervoor gezorgd dat klanten ons niet alleen in Rotterdam en de rest van Nederland weten te vinden, maar ook in Abu Dhabi.

Samen met onze medewerkers hebben wij hier op zaterdag 30 september bij stil gestaan. Heel toepasselijk op een schip met uitzicht op de skyline van Rotterdam.