<  NIEUWS
Jordex viert vitaliteitsweek
12 november 2018

Op 19 november zullen wij als Het Vitaalste Bedrijf van Nederland 2017 het stokje overgeven aan de winnaar van 2018. Om dit jaar af te sluiten organiseren wij voor onze medewerkers de Vitaliteitsweek. Een week waarin energie, gezondheid en geluk voorop staan.

Om onze medewerkers te inspireren de vitale levensstijl door te trekken, bieden wij in de Vitaliteitsweek een tiental vitale activiteiten. Van 12 t/m 16 november worden er naast de standaard sportlessen, die er wekelijks in onze inpandige sportschool worden gegeven, nieuwe lessen en clinics gegeven. Van energieke tot aan ontspannende lessen.

Zo is de week van start gegaan met een energieke crossfit work-out en een judoclinic gegeven door niemand minder dan voormalig wereldkampioen judoka Dennis van der Geest. Ook aan een work-out met een hoge fun-factor is gedacht; Bungee Super Fly. Door sporten gaat net als je gezondheid ook je concentratie, balans, coördinatie en weerbaarheid vooruit. Een van de sportlessen waarin dit allemaal zit, is thai-kickboksen.

Naast deze conditionele sporten is er ook tijd voor ontspanning, wat ook resulteert in een energiek gevoel. In een les Power Yoga worden krachtige en fysieke oefeningen beoefend die je sterker en leniger maken, maar tevens een betere conditie opleveren. Tijdens een stoelmassage kunnen de spieren worden losgemaakt en in een food workshop leren de collega’s lekkere en gezonde gerechten bereiden, die in een handomdraai klaar zijn.