<  NIEUWS
Komt u naar de Clinic Vitaal 2017?
8 november 2016

Heeft u ook baat bij gezonde en fitte medewerkers of heeft u goede voornemens voor het nieuwe jaar? Meld u dan aan voor de clinic ‘Toppresteren op de Werkvloer’ om het succes te proeven.

Bij een nieuw jaar horen nieuwe voornemens. Samen met u willen wij daarom fit het nieuwe jaar in! Op vrijdag 27 januari 2017 organiseren wij in samenwerking met BeLife Human Performance Center de Clinic Vitaal 2017 ‘Toppresteren op de Werkvloer’.

Vanaf 15.00 uur kunt u in de fitnessruimte van Jordex kennismaken met de trainingen die onze medewerkers hebben ondergaan. Voormalig volleybalinternational en oud-bondscoach Edwin Benne zal in zijn clinic ‘Werken is Topsport’ de focus leggen op de mentale aspecten van topsport aan de hand van voorbeelden uit de praktijk, modellen, theorieën en de ‘wetten’ van de topsport.

Klinisch inspanningsfysioloog Jorn Bakker zal in zijn clinic ‘HIIT’ daarentegen de theorie van de High Intensity Interval Training aan de praktijk koppelen. Een laatste meta-analyse en bestaande literatuur met daarin de fysiologische normwaarden voor een correcte HIIT worden met u doorgenomen. Tevens zal er door middel van een ademgasanalyse een HIIT worden uitgevoerd, waarin u wordt meegenomen in de fysiologische respons op deze trainingsprikkel.

Aansluitend nodigen wij u graag uit om het nieuwe jaar in te luiden onder het genot van een hapje en drankje in de Jordex bar. Ben u enthousiast en wilt u samen met ons een goede start van het nieuwe jaar maken? Geef u dan op door een mail te sturen naar info@jordex.com.

20140706 NED: WLV Nederland - Tsjechie, Rotterdam Edwin Benne, headcoach of Netherlands, Maarten Tip NOS ©2014-FotoHoogendoorn.nl / Pim Waslander