<  NIEUWS
Maak kennis met het innovatieteam
15 november 2017

Vooruitstrevend zijn is ons uitgangspunt! Om onze diensten en uw behoeftes dichter bij elkaar te brengen, maar ook marktontwikkelingen aan te halen en daarop in te spelen, heeft Jordex het innovatieteam samengesteld.

Als team willen wij investeren in ontwikkelingen, trends nauwlettend in de gaten houden en onze horizon verbreden. Het innovatieteam telt minimaal één medewerker van iedere afdeling: Danny Maaskant (export), Joey Verbrugge (marketing), Romy Maaskant en Arianne Wolters (sales), Dennis den Rooijen (customer service), Jesse Maaskant (import), Lotte de Hoogh en Michelle Streefkerk (communicatie). Samen staan wij dagelijks voor u klaar om vragen en wensen te behandelen. Maak kennis met de gedachtegang van onze teamleden:

Lotte: “Welke organisatie wil nou niet haar service en diensten verbeteren? Met het innovatieteam kijken wij op een creatieve wijze naar grote vraagstukken, maar ook kleine innovaties die net dat beetje extra’s bieden. Ieder vanuit zijn of haar eigen vakgebied met andere kwaliteiten, dan komen de beste ideeën naar boven!”

Michelle: “Communicatie is een vak dat volop in beweging is, voortdurend vernieuwt en veel kansen biedt om de binnen- en buitenwereld met elkaar te verbinden. Vanuit dit oogpunt denken onze communicatieadviseurs graag mee aan innovaties die Jordex tot een hoger niveau brengen en de klant van gemakken voorziet.”

Joey: “Samen staan wij voor: ‘To expand horizons’.”

Romy: “Door het dagelijks contact op de salesafdeling, kan ik de klantwens en innovativiteit samenbrengen.”

Arianne: “Innovatie ontstaat niet zomaar – echte innovatie vereist hard werken, discipline en structuur. Een gestructureerde aanpak haalt creativiteit naar boven en leidt tot de beste ideeën.”

Jesse: “Adapt or be disrupted.”

Heeft u suggesties voor ons innovatieteam? Laat het hen dan weten via innovation@jordex.com!