<  NIEUWS
Maak kennis met onze nieuwe medewerkers
9 januari 2019

Deze maand zijn er drie nieuwe medewerkers gestart op drie verschillende afdelingen. Lees meer over hun functie, ervaring en wat zij graag doen in hun vrije tijd.

Sebastiaan Brom
Sebastiaan versterkt sinds afgelopen maandag ons Sales Department als Sales Representative. Hij heeft International Business Studies gevolgd en diverse commerciële cursussen. Sebastiaan is vanaf 2011 werkzaam in de logistieke sector; begonnen als planner en al snel doorgestroomd naar de Sales.

Shanon Sahli
Shanon is woensdag 2 januari gestart op de Customer Service afdeling. Zij heeft het STC afgerond en al enige jaren ervaring in de logistieke sector (transhipment en customer service import/export). Shanon houdt van muziek (maken) en sporten. In haar vrije tijd kun je haar inhuren als DJ.

Anouk Jansen
Anouk is sinds maandag 7 januari in dienst als Assistent Office Manager c.q. Hostess. Naast verantwoordelijk te zijn voor de facilitaire zaken in en rondom de bedrijfspanden van Jordex zal zij u als hostess ontvangen en voorzien van een warm welkom bij een bezoek aan ons kantoor. Anouk heeft jarenlange ervaring als hostess en wil zich verder ontwikkelen binnen Jordex. Ze houdt van koken, sporten, lezen, reizen en fashion.

Wij zijn op zoek naar nog meer talenten die een carrière binnen de logistieke sector willen opbouwen! Spreekt Jordex je aan en ben je ervan overtuigd een positieve bijdrage te kunnen leveren aan het team? Dan komen wij graag in contact met jou! Bekijk de vacatures voor meer informatie.