<  NIEUWS
Save the date; Jordex Fund Racing Tour 2019
5 april 2019

Een uitgestippelde route voor zowel de recreatieve fietser als de geoefende wielrenner, een (hopelijk) zonnige zomerdag en de voldoening van een donatie. Ideale omstandigheden voor een rit op de racefiets tijdens de Jordex Fund Racing Tour!

Save the date! Na drie succesvolle edities organiseert Jordex op zondag 30 juni de Jordex Fund Racing Tour 2019; een fietstocht door het mooie natuurgebied in de nabije omgeving van Rhoon. Na een unieke koers is het bedrijfsterrein omgetoverd tot een gezellige after-cycle borrel met onder andere een foodtruck en muzikaal amusement.

Wilt u een leuke sportieve dag beleven, waarbij u tevens een goed doel steunt? Voor deelname aan de Jordex Fund Racing Tour vragen wij geen inschrijfgeld, maar een donatie aan de Stichting Rotterdam Fund Racers; een netwerk van Rotterdamse ondernemers, met CEO Ruud Maaskant als voorzitter, die vanuit het hart iets terug wil doen voor de samenleving.

In de aftermovie blikken we graag terug op de Jordex Fund Racing Tour 2018. Bekijk deze hier en schrijf je nu vast in via communication@jordex.com!