<  NIEUWS
Sportieve topprestaties voor KWF
11 juni 2018

CEO Ruud Maaskant heeft dit jaar opnieuw een topprestatie neergezet tijdens de Alpe d’HuZes, maar u kunt zich ook nog inzetten voor het goede doel! Heeft u zich al ingeschreven voor de Jordex Fund Racing Tour?

Samen met de Rotterdam Fund Racers is Ruud de uitdaging dit jaar weer aangegaan. Met ziel en zaligheid heeft Ruud, na een lange trainingsperiode, maar liefst vijf keer de legendarische berg beklommen tijdens de Alpe d’HuZes.

Uit meerdere deelnames aan de Alpe d’HuZes van enkele vrienden en bevriende relaties uit het Rotterdamse bedrijfsleven is de Stichting Rotterdam Fund Racers is dit jaar voortgekomen. Naast jaarlijkse deelname aan de Alpe d’HuZes is het speerpunt van de sportievelingen fundraising acties organiseren, waaronder de Jordex Fund Racing Tour. Vanuit het hart doen zij graag iets terug voor de samenleving. Gezamenlijk hebben zij dit jaar in de aanloop naar de Alpe d’HuZes een bedrag van € 205.194,- weten op te halen ten behoeve van de KWF Kankerbestrijding.

U kunt als bedrijf en relatie van Jordex nu nog bijdragen aan de opbrengst van de Stichting Rotterdam Fundracers voor de KWF Kankerbestrijding. Op zondag 1 juli 2018 organiseert Jordex de Jordex Fund Racing Tour; de Jordex fietstocht door het mooie natuurgebied in de nabije omgeving van Rhoon. Naast een unieke ervaring met een flinke dosis endorfine is de Jordex Fund Racing Tour een netwerkevent voor het bedrijfsleven, met onder andere een foodtruck en muzikaal amusement. Schrijf u nu snel in via communication@jordex.com, doneer € 100,- per persoon en wij voorzien u van een geheel verzorgde sportieve dag ten behoeve van de KWF Kankerbestrijding.