<  NIEUWS
Stageseizoen is aangevangen
8 februari 2019

Als Erkend Leerbedrijf zijn we trots dat we deze maand weer een aantal nieuwe toppers mogen verwelkomen. Naast dat wij onze medemens graag in de gelegenheid stellen zichzelf te ontplooien en ervaring op te doen voor de toekomst, brengt het ook een verfrissende en nieuwe kijk op verschillende zaken binnen de organisatie.

Stagiaires zijn voor ons als organisatie een onmisbare schakel. Een student is een goede bron van actuele kennis en idee├źn, dat in de praktijk kan worden toegepast. Ook maakt het werken met stagiaires men vaak weer bewust van zaken binnen het bedrijf. Wij stellen onze nieuwe talenten graag aan u voor. Maak kennis met Jean, Jordi, Selena en Lisanne!

Jean is 4e jaars student van de opleiding Manager Havenlogistiek aan het STC en assisteert op de Customer Service om het expediteursvak te leren kennen. Selena volgt de opleiding Assistent Manager Internationale Handel aan het Albeda College en is begin februari begonnen op onze salesafdeling. Lisanne studeert HRM aan de Hogeschool Rotterdam en zal zich de komende tijd bezighouden met HR gerelateerde werkzaamheden. Ook afstudeerders begeleiden we met passie! Jordi studeert Logistics Management aan de Hogeschool Rotterdam en schrijft zijn scriptie in opdracht van Jordex.

Wij bieden zowel meeloop- als afstudeerstageplekken aan voor verscheidene beroepenvelden. Kijk voor meer informatie op onze werken-bij-Jordex-pagina.