<  NIEUWS
Topprestaties tijdens de Harbour Run
11 oktober 2016

10 Kilometer, 35 obstakels, 19 Jordex Harbour Runners, allemaal binnen 2 uur uitgelopen. Afgelopen zondag 9 oktober 2016 werd de Rotterdamse Waalhaven omgetoverd tot het parcours van de Harbour Run.

Het havengebied werd dit jaar voor de vierde editie van de Harbour Run opengesteld voor zowel de Harbour Runners als de trouwe toeschouwers. Het compleet vernieuwde parcours, dwars over haventerreinen, de kades, langs de kranen, containers, schepen en door een aantal havenloodsen van de Rotterdamse haven, was weer spectaculair.

Gedurende de run werden de deelnemers maar liefst 35 keer gehinderd om de uitdaging met een obstakel aan te gaan. De meest verrassende attributen fungeerde als obstakel tijdens de route: containers met balen hooi gestapeld als trap, houten muren en rekken waarover de deelnemers zich moesten manoeuvreren, maar ook een donkere loods waar de deelnemers tegen de wind in moesten rennen en onder attributen door moesten bewegen met een zware zak op de rug.

De 19 sportievelingen van Jordex hebben stuk voor stuk een topprestatie neergezet en kijken terug op een fantastische dag. De route brengt je op plekken waar het normaal gesproken niet toegestaan is om te komen en dat maakt het mede een bijzondere ervaring.

Harbour Run 2016 afb 5 Harbour Run 2016 afb 11