<  NIEUWS
Transport-oplossingen Latijns-Amerika
3 november 2016

Jordex biedt een volledige reeks aan logistieke mogelijkheden voor Latijns-Amerika; import, export en cross trade. Gespecialiseerd in alle modaliteiten verzorgen wij ook de douaneafhandeling.

U kunt als importeur en/of exporteur bij Jordex terecht voor het gehele logistieke pakket voor het laten vervoeren van uw goederen. Zo bieden wij zeevracht, luchtvracht en het lokale transport in alle landen die zich in de regio bevinden aan. Met onze cross trade desk kunt u ook uw goederen vervoeren naar of vanuit Latijns-Amerika naar vrijwel alle hoeken van de wereld. Dankzij geavanceerde IT oplossingen en track & trace systemen kunnen wij het gehele supplychain management voor uw goederen optimaal verzorgen.

Ongeacht het product in kwestie of de omvang van uw aanvraag zijn wij in staat om u te faciliteren in de logistieke processen. Als één van de trotse oprichters van de Wine & Spirits Logistics Alliance (WSLA) beschikken wij over de kennis van de belangrijkste wijn- en gedestilleerde dranken markten. Daarnaast hebben wij ons de laatste jaren ontwikkeld in de specifieke transportbehandeling van vlees vanuit landen als Brazilië, Uruguay en Argentinië.

Dankzij de nauwe relatie met ons agentennetwerk spreken wij de taal en kennen wij de zakelijke cultuur van Latijns-Amerika als geen ander. Onze specialisten monitoren dagelijks de economische en politieke ontwikkelingen in de regio. U als importeur of exporteur kunt dan ook te allen tijde bij ons terecht met uw vragen.