<  NIEUWS
Uitgaanstips voor dit voorjaar
8 april 2021

De lente is aangebroken en de meivakantie ligt in het verschiet. Wij tippen u daarom graag op een aantal activiteiten die in het teken staan van interactie en plezier zodat u dit voorjaar niet stil hoeft te zitten.

Vroeger waren havenactiviteiten vooral in en nabij de stad te vinden, maar dat is de afgelopen eeuw steeds meer verschoven richting zee. Daar waar ruimte was voor uitbreiding en schaalvergroting zijn Maasvlakte I en II aangelegd. De ‘place to be’ om plezier te beleven dit voorjaar!

Verken het Maasvlaktestrand door de speurtocht te doen en ontdek duin en strand, dieren en bedrijven in de omgeving. De start van de speurtocht is bij parkeerplaats P3 van het Maasvlaktestrand aan de Maasvlakteboulevard.

Daarnaast kunt u ook per fiets het nieuwste havengebied van Rotterdam verkennen door een fietstocht te maken. Tijdens de 30 kilometer lange tour fiets je langs vijf hotspots in het nieuwste havengebied van Rotterdam, die in de factsheet verder toegelicht worden. De tocht begint bij de parkeerplaats van FutureLand.