<  NIEUWS
Van stageplek naar werkplek
20 september 2016

De zomervakantie is weer voorbij en daarmee is het nieuwe schooljaar aangebroken. Als erkend leerbedrijf bieden wij jaarlijks diverse stageplaatsen met doorgroeimogelijkheden aan.

Jong talent stellen wij graag in de gelegenheid om zichzelf te ontplooien en ervaring op te doen voor de toekomst. Praktijkervaring is daarbij in onze ogen een onmisbaar onderdeel van de opleiding.

Maar ook voor ons als organisatie zijn stagiaires onmisbaar. Hun frisse blik en kennis van de laatste trends en ontwikkelingen die zij meebrengen, biedt ons nieuwe perspectieven.

Tijdens een stage- of afstudeerperiode wordt er aan een uitdagende opdracht gewerkt, die aansluit op het interessegebied van de stagiair en de behoeften van Jordex. Zo wordt er aantoonbare werkervaring opgedaan die uitstekend van pas kan komen na de stage. Na het afronden van een studie zijn er regelmatig mogelijkheden binnen onze organisatie voor een carrièrestart met veel doorgroeimogelijkheden.

Momenteel zijn er op iedere afdeling binnen Jordex weer één of meerdere nieuwe stagiaires gestart. Wij bieden zowel meeloop- als afstudeerstageplekken aan voor verscheidene beroepenvelden. Kijk voor meer informatie op onze website.