<  NIEUWS
Werken bij Jordex
21 augustus 2017

Tijdens de zomervakantie hebben wij niet stilgezeten. Ons enthousiaste team is uitgebreid met vijf nieuwe collega’s; Romy, Michelle, Justin, Melissa en Mariska. En, we zoeken nog meer versterking!

Vacatures
Op dit moment hebben wij vier openstaande vacatures. Er hebben al veel kandidaten gereageerd, maar de sluitingsdata zijn nog niet voorbij. Ben je geïnteresseerd in één van de functies of weet je iemand die perfect in het functieprofiel past? Stuur dan een berichtje naar Bianca Klapwijk – bk@jordex.com.

Romy Buitelaar (25 jaar) is per 3 juli toegevoegd aan het Customer Service team. Na haar opleiding aan het STC heeft zij nog een aantal aanvullende cursussen gevolgd. Romy is sportief en houdt o.a. van motorrijden.

Michelle Streefkerk (22 jaar) heeft haar afstudeerscriptie voor de opleiding Communicatie uitgevoerd bij Jordex en is per 1 augustus in dienst als Communicatie Advisor. Samen met Lotte zal zij alle interne en externe communicatie verzorgen en tijdens een voetbalwedstrijd van Sparta kun je Michelle ook achter de bar aantreffen. Ook Michelle is erg sportief en doet regelmatig aan crossfit trainingen mee. Sinds een paar weken verzorgt zij de wekelijkse ‘’lunchwalk’’ bij Jordex.

Justin van Gelder (24 jaar) is op 20 juni gestart en versterkt het team van de Import Department. Justin is geen onbekende van Jordex; hij heeft eerder stage gelopen en als oproepkracht gewerkt. Nu hij zijn diploma van het STC op zak heeft, kan hij fulltime aan de slag met de inkomende transporten. Justin is een echte Feyenoord-fan en bezoekt alle thuiswedstrijden. ’s Avonds is hij regelmatig in de fitness te vinden.

Melissa Zuidam (22 jaar) heeft in juni haar opleiding Office Management afgerond aan de Hogeschool Rotterdam. Melissa ondersteunt als assistent Office Manager het management op allerlei gebieden. Zij kent Jordex door haar stage en heeft als oproepkracht gewerkt. De grootste hobby van Melissa is haar paard Wietske.

Mariska Wesdijk (31 jaar) ondersteunt sinds een paar maanden het Customer Service Department. Zij combineert het werk met de opvoeding van haar kinderen. Mariska vindt het leuk om met familie en/of vrienden af te spreken en houdt van lekker eten.

We wensen alle nieuwe medewerkers veel succes bij Jordex!